Kies een pakket dat bij u past

U wilt als ondernemer graag weten waar u aan toe bent. Daarom hebben we een aantal pakketten samengesteld. In het overzicht hieronder kunt u de verschillende pakketten makkelijk met elkaar vergelijken. Zo kunt u het juiste pakket voor uw situatie kiezen. Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen voor uw specifieke situatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Website vanaf

Budget

CMS

CMS+

Maatwerk

Prijs

Elk pakket kent een vaste prijs.

€ 1599
€ 1599
€ 2299
€ 2299
€ 3000
€ 3000
Prijs op aanvraag

Uniek ontwerp

Aan de hand van uw wensen en ons advies maken we een uniek ontwerp voor uw website, op basis van uw huisstijl.

ja ja ja ja

Responsive design

Om uw website overal ideaal te kunnen bekijken, past uw website zich automatisch aan op de grootte van het scherm. Zo kunnen u en uw bezoekers de site ook op een tablet of mobiel optimaal bekijken.

ja ja ja ja

CMS

Met een CMS (Content Management System) kunt u uw eigen website eenvoudig onderhouden. Denk bijvoorbeeld aan het aanpassen van tekst en plaatjes. Een ander voordeel is dat het u kosten bespaart. Wij gebruiken standaard Drupal, een opensource CMS. Lees meer over het CMS

ja ja ja

Zoekfunctie

Met de zoekfunctie vinden uw gebruikers gemakkelijk en snel de juiste pagina.

ja ja ja

Aantal pagina’s door ons opgemaakt

Bij elk pakket maken wij standaard een aantal pagina’s op. Voor deze pagina’s levert u de tekst en eventueel afbeeldingen aan. Wij zorgen vervolgens dat de pagina’s netjes in de stijl van uw website gemaakt worden. Dit is inclusief contactformulier. Met een CMS kunt u zo veel pagina’s zelf maken als u wilt, zonder extra kosten.

6 pagina's 8 pagina's 16 pagina's 1 of meer

Contact formulier

Via een contactformulier kunnen de bezoekers van uw website eenvoudig contact met u opnemen.

ja ja ja ja

Zoekmachine-optimalisatie (SEO)

U heeft weinig aan een website die niet gevonden wordt. Wij maken uw website technisch zo dat Google en andere zoekmachines u zo goed mogelijk vinden. Lees meer over zoekmachine-optimalisatie.

ja ja ja ja

Intake- / adviesgesprek

Om een goed beeld te krijgen van uw doelstellingen en wensen, houden we altijd een intakegesprek. In dit gesprek luisteren we goed naar u, maar geven we ook al advies.

ja ja Uitgebreid ja

Advies over de tekst op uw website

Om meer uit uw website te halen, kunnen wij advies geven over de tekst die u erop wilt plaatsen. We kijken dan naar de manier waarop uw doelstellingen zo goed mogelijk behaald kunnen worden. Ook kijken we naar een extra optimalisatie voor zoekmachines.

ja ja

Training

Wilt u alles uit uw site halen? Met onze training krijgt u alle informatie die u nodig heeft om uw site te onderhouden. Daarnaast leert u om de site zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor uw klanten en zoekmachines.

€ 299,- ja ja

Statistieken

Met een statistiekenpakket ziet u hoe de gebruikers van uw website de site gebruiken. Dit is van belang om te kijken of uw doelstellingen bereikt worden en om zo beslissingen te kunnen nemen.

Google analytics of Piwik Google analytics of Piwik Google analytics of Piwik

Adwords tegoed

U kunt adverteren bij de zoekresultaten van Google. Zo kunt u meer bezoekers naar uw site halen. Om u op weg te helpen krijgt u van ons een tegoedbon om deze advertenties uit te proberen.

€ 75 € 75 € 75 € 75 *

Hosting en E-mail

Om uw website online te zetten en per e-mail bereikbaar te zijn via uw bedrijfsmailadres (voorbeeld@uwwebsitenaam.nl) heeft u een hostingpakket nodig. Wij zorgen dat u hier geen omkijken naar heeft. Lees meer over hosting.

€ 5,95 ** € 9,95 ** € 9,95 ** € 5,95 **

Uit te breiden naar uw wensen

Wilt u een extra pagina door ons laten opmaken? Een extra contactformulier? Een blog? Of iets anders extra? Voor een kleine bijbetaling kan het allemaal!

ja ja ja ja

Meer informatie

Lees nog meer over het pakket.

Budget CMS CMS+ Maatwerk

Offerte aanvragen

Vrijblijvend een offerte aanvragen is zo gebeurd. U ontvangt binnen 48 uur een offerte van ons.

Offerte Offerte Offerte Offerte

* Vanaf een besteding van minimaal € 1599 bij ons..

** Hosting wordt standaard per jaar gefactureerd. De genoemde bedragen zijn voor de hostingpakketten die in bijna alle gevallen voldoende zijn voor uw website. Mocht uw site toch veel meer bezoekers trekken dan gemiddeld, dan wordt er in overleg gekeken naar een beter passend pakket.

Nog vragen?

Heeft u nog vragen over onze pakketten? Of wilt u door ons een website laten maken? Neem dan gerust contact met ons op! Kijk in onze portfolio hoe we andere ondernemers eerder geholpen hebben. Of lees meer over websites van AlterWeb.