Magento webshops

webshop laten maken

Webshop laten bouwen

Door onze jarenlange ervaring zijn we niet enkel en alleen in staat om een goede webwinkel te maken. We kunnen u namelijk ook nog helpen met adviezen, om er zo veel mogelijk uit kunt halen.

Magento maatwerk & onderhoud

Maatwerk & onderhoud

Bestaat er geen module die aan uw wensen voldoet? Wilt u een compleet uniek uiterlijk. Of wilt u uw webshop laten onderhouden? Ook dan bent u bij AlterWeb aan het juiste adres.

Magento beveiliging

Magento beveiliging

Beveiliging is een belangrijk onderdeel of zou dat in ieder geval moeten zijn van elke webshop. Keer op keer worden webshops gehackt. Wij helpen te zorgen dat u daar geen slachtoffer van wordt.

Magento hosting

Magento hosting

Wij nemen ook de zorg over uw hosting op ons. Samen met onze hostingpartner Exonet zorgen we voor een razendsnelle, veilige, betrouwbare, duurzame en kwalitatief hoogstaande hosingomgeving. Hierbij vinden wij alleen de beste service goed genoeg.

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine-optimalisatie

Met uw webshop gaat u pas echt verkopen als u goed gevonden wordt. Eén van de meest gebruikte middelen om gevonden te worden op het internet is een zoekmachine zoals Google. Wij zorgen dat u optimaal gevonden kunt worden (SEO)!Websites & overige

website laten maken

Website laten maken

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van websites. Met één van onze pakketten bent u gegarandeerd van een goede en unieke website. Elk pakket kent een vaste prijs, dus geen vervelende verrassingen achteraf!

maatwerk & onderhoud

Maatwerk & onderhoud

Wilt u iets compleet unieks laten maken? Uw huidige website laten aanpassen of onderhouden? We kijken graag samen met u wat we voor u kunnen betekenen!

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine-optimalisatie

Een website levert pas resultaat op als u gevonden wordt. Eén van de meest gebruikte middelen om gevonden te worden op het internet is een zoekmachine zoals Google. Wij zorgen dat u optimaal gevonden kunt worden (SEO)!

Hosting

Hosting

Wij nemen ook de zorg over uw hosting op ons. Uw hosting wordt ondergebracht bij Exonet, één van de beste partijen van Nederland. Bovendien profiteert u van een aantrekkelijke korting!

Statistieken pakketten

Statistieken pakketten

Meten is weten! Met een statistiekenpakket zoals Google Analytics of Piwik weet u wat er op uw site gebeurt. Wij zorgen dat u met de statistieken aan de slag kunt en staan u bij met advies waar nodig.