Wat is Magento 2?

Magento is een webwinkel software pakket. Hiermee worden webshops opgezet en heeft u de mogelijkheid makkelijk uw webshop te beheren. Magento 2 is de opvolger van het in 2008 ontwikkelde Magento 1. In feite heeft u een complete webshop op het moment dat Magento 2 is geïnstalleerd. Dit is dan wel een heel standaard webwinkel waar nog de nodige aanpassingen aan moeten worden gedaan om hem voor uw bedrijf optimaal te laten werken. Maar de basis ligt er zonder dat hier veel geld en tijd in gestoken hoeft te worden.

Logo Magento

Waarom Magento

Magento is het nummer één webshop softwarepakket in de wereld. Het pakket wordt in het totaal door 43 % van de online webshops gebruikt. Dit betekent dat er veel ondersteuning is en er altijd genoeg informatie over te vinden is. Omdat er zoveel bedrijven met Magento werken betekend het ook dat er heel veel uitbreidingen zowel betaald als gratis te vinden zijn.

Bijna alles is mogelijk

Door de uitgebreide mogelijkheden kunnen we eigenlijk alle webshops hiermee maken. Dit betekent dat wat u ook in de toekomst met uw webshop wilt, het kan met de basis die u nu legt. Ook groei is geen enkel probleem.

Veel marketing en promotie tools

Het is belangrijk dat uw webwinkel u ondersteunt in wat u wilt. Of het nu grote of kleine acties zijn. Magento biedt u de tools om ze uit te voeren.

Magento beheerdersinterface

Uw webwinkel is van u (opensource)

U zit niet aan Magento, ons of één van onze partners vast. Hoewel wij er van overtuigd zijn dat Magento nu en in de toekomst het systeem is om te hebben, is het fijn om te weten dat als u wilt u altijd de overstap kunt maken naar een ander systeem.

Ook gaan wij er vanuit dat wij u naar volle tevredenheid kunnen helpen. U en wij kunnen helaas niet in de toekomst kijken. Misschien groeit u wel zo hard dat u over een paar jaar iemand in dienst heeft die fulltime bezig is met ontwikkelingen aan uw website. Dat is geen probleem want wat wij maken is van u! U kunt dus altijd iemand anders aan uw webshop laten werken.

Vrijheid

Meer ondersteuning dan welke andere oplossing ook

Doordat Magento zoveel gebruikt word bieden veel partijen ondersteuning voor Magento aan. Denk hierbij aan boekhoudprogramma's, betaalproviders, nieuwsbrief systemen, ontwikkelaars en vormgevers. De meeste functionaliteit hoeft zelfs niet eens voor u specifiek ontwikkeld te worden aangezien er meer dan 7500 betaalde en onbetaalde uitbreidingen te vinden zijn voor Magento.

Plugins

Maar wat kost zo'n webshop?

Magento is opensource en gratis te downloaden. U betaalt geen licentiekosten. Dit betekent niet dat u zonder geld uit te geven een goede webshop krijgt maar wel dat de kosten flink dalen. Nog niet zo heel lang geleden betaalde je voor de standaard functionaliteit die Magento biedt tienduizenden euro's en moest je jaarlijks nog eens duizenden euro's betalen (licentiekosten) om dit te mogen blijven gebruiken. Wat uw ideeën omgezet in een Magento 2 webshop gaan kosten kunnen we uiteraard niet zeggen zonder dat we deze wensen kennen. Maar om u toch een beetje een idee te geven, kunnen we al een goede Magento 2 webshop leveren vanaf zo'n € 6999.

Wilt u meer informatie of wil u graag een Magento 2 webshop laten bouwen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Prijskaartje