Exonet

Exonet is een bedrijf dat sinds 2002 ruime ervaring in de hostingwereld heeft opgebouwd met een duidelijke visie om de hoogste kwaliteit te leveren voor een eerlijke prijs. Dit bereiken ze met de inzet van alleen de allerbeste hardware, persoonlijke service en een no-nonsense houding.

Kantoor Exonet

Vanuit hun kantoor in Doetinchem werken zij met een talentvol team aan hun dienstverlening. Met hun ISO 9001, ISO 27001 en NEN 7510 certificering hebben ze bewezen dat ze er alles aan doen om de hoogste kwaliteit te leveren en zich aan strenge richtlijnen houden wat betreft informatie beveiliging. Zelfs de meest gevoelige informatie is in goede handen bij ze.

Onze samenwerking

Voor onze klanten hebben we veel samengewerkt met verschillende hostingpartijen binnen en buiten Nederland. In begin 2015 zijn we op deze manier in aanraking gekomen met Exonet. Waar we eigenlijk niet zo heel erg te spreken zijn over het gros van deze hostingpartijen, bleek al snel dat ze bij Exonet dingen anders doen. Elke keer dat we ze nodig hebben staan ze klaar en zetten alles op alles om samen met ons tot de beste oplossing te komen.

Geen probleem lijkt ze te groot en over alles is nagedacht. Het enige wat ze enigszins ontbrak was de inhoudelijke Magento en Shopware kennis. Hier komt onze expertise dan weer goed van pas en op deze manier vullen we elkaar perfect aan.

In de loop van 2015 zijn we met ze in gesprek geraakt om onze krachten te bundelen en de ideale Magento hostingomgeving op te zetten. Ons doel hierbij was de snelste, veiligste, betrouwbaarste en schaalbare sharedhosting te creëren die we ons konden voorstellen tegen een eerlijke prijs. De daaropvolgende maanden hebben we nauw samengewerkt om van dit idee een product te maken. Tijdens deze samenwerking hebben de mannen van Exonet weer keer op keer bewezen dat we de juiste keuze hebben gemaakt door ze als onze vaste hostingpartner te kiezen.

Hostingpakketten

Aan het einde van het jaar was het dan zover dat we met trots onze nieuwe reeks hostingpakketten en onze samenwerking aan de wereld konden tonen. Hoewel we toen voornamelijk onze aandacht richte op Magento hosting brengen we ook alle andere hosting naar alle tevredenheid onder bij Exonet. In 2020 kwam daar specifieke Shopware hosting bij.

Wilt u meer weten over Exonet? Neem dan eens een kijkje op www.exonet.nl.