Uw webshop door ons laten maken

Er wordt steeds meer online aangeschaft. We geven in Nederland nu al vele miljarden uit in webwinkels en de cijfers laten nog steeds elk jaar een forse groei zien. Dit vormt een flinke markt om u als nieuwe of bestaande ondernemer op te richten.

Met een goede en gebruiksvriendelijke webshop valt u op tussen alle andere webshops. Door onze jarenlange ervaring met het maken en onderhouden van webwinkels zijn wij de ideale partner om u hierbij te ondersteunen. We weten wat werkt, en wat niet en denken graag met u mee.

Magento

Wij werken al sinds 2008 met Magento om webshops binnen een relatief korte tijd online te krijgen. Door onze ruime ervaring met dit systeem, kennen wij het door en door. Zo kunnen we al uw wensen op een efficiënte manier implementeren. Ook staan we u bij met advies over hoe u dingen het best kunt aanpakken.

De mogelijkheden

De mogelijkheden zijn eindeloos. U kunt duizenden producten verkopen of slechts één. U kunt alles in één winkel onderbrengen of meerdere webshops gebruiken voor verschillende productgroepen. U kunt fysieke producten verkopen of digitale producten zoals e-books. U kunt zich alleen op Nederland richten of internationaal gaan. De flexibiliteit van Magento maakt dit alles mogelijk. De grenzen liggen bij uw en onze creativiteit.

Prijs

Webshops zijn er dus in alle soorten en maten. Daarom kunnen we geen vast bedrag noemen zonder uw wensen te kennen. Wij werken voor het zeer concurrerende tarief van € 85 per uur. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van wat er allemaal moet gebeuren. Om u toch een richtlijn te geven: u zou al vanaf € 2599 een goede webshop online kunnen hebben. Wilt u weten wat uw ideeën zouden kosten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Wij zoeken ook graag samen met u uit hoe we het meeste uit uw budget kunnen halen. Zo zouden we uw wensen in delen kunnen realiseren om de uitgaven te spreiden.

Waarom een Magento webshop laten maken door AlterWeb?

  • Jarenlange ervaring met Magento
  • Professioneel in alle opzichten
  • Bijna alles is mogelijk
  • Hoge kwaliteit
  • Snelle webshops
  • Webshops zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines

Dit zijn onze woorden, maar misschien is het nog wel belangrijker wat onze klanten over ons zeggen.

Willem van BatterijLicht.nl:
AlterWeb zorgt dat de webshop onder alle omstandigheden werkt, zoals je dat mag verwachten.
Edwin van Inktboer.nl:
Geweldig hoe AlterWeb dit soort issues weet te tackelen, dit geeft me een goed gevoel over onze samenwerking!
Joep van 2Hills Ecommerce:
Ben je op zoek naar een mooie webshop? AlterWeb regelt het op en top!
Nigel van Paracordshop.nl:
Bedankt voor de goede zorgen!

Vraag dus snel een offerte aan of neem contact met ons op.