Uw webshop door ons laten maken

Er wordt steeds meer online aangeschaft. We geven in Nederland nu al vele miljarden uit in webwinkels en de cijfers laten nog steeds elk jaar een forse groei zien. Dit vormt een flinke markt om u als nieuwe of bestaande ondernemer op te richten.

Met een goede en gebruiksvriendelijke webshop valt u op tussen alle andere webshops. Door onze jarenlange ervaring met het maken en onderhouden van webwinkels zijn wij de ideale partner om u hierbij te ondersteunen. We weten wat werkt, en wat niet en denken graag met u mee.

Webshop

Magento 2

Al sinds 2008 werken we met Magento om webshops binnen een relatief korte tijd online te krijgen. Door onze ruime ervaring met dit systeem, kennen wij het door en door. Zo kunnen we al uw wensen op een efficiënte manier implementeren. Ook staan we u bij met advies over hoe u dingen het best kunt aanpakken.

Magento is op dit moment het meest gebruikte webshop platform in de wereld. Lees verder op onze pagina over Magento 2 waarom u voor Magento 2 zou kiezen of neem contact met ons op.

Magento beheerdersinterface

Shopware 6

Shopware is het opkomende webshop platform in Europa. In Duitsland zijn ze inmiddels al groter dan Magento en ook in Nederland timmeren ze hard aan de weg. Waar Magento 2 voornamelijk uitblinkt in webshops van een behoorlijk formaat gaat de ontwikkeling in Shopware 6 over het algemeen sneller waardoor deze ook uitermate geschikt is voor de kleine en middel grote webshops. Dit betekend niet dat u niet groot kunt groeien met Shopware want ook grote enterprise partijen draaien op Shopware maar wel dat de drempel om in te stappen kleiner is.

Wilt u weten waarom u voor Shopware zou moeten kiezen? Lees dan verder op onze pagina over Shopware of neem contact met ons op.

Shopware beheerdersinterface producten overzicht

Magento 1 / OpenMage

De support voor Magento 1 is gestopt vanuit Adobe (de maker van Magento), wij ontwikkelen daarom dan ook geen nieuwe webshops meer met dit systeem. Wel bieden we nog ondersteuning voor webshops die gebouwd zijn op basis van Magento 1.

Om veilig gebruik te kunnen blijven maken van de voor u ontwikkelde Magento 1 webshop migreren we deze naar OpenMage. Dit is een systeem op basis van Magento 1 dat door de community onderhouden wordt. De overstap is relatief eenvoudig en op deze manier blijven er belangrijke updates komen. Het doel van OpenMage is om uw huidige webshop nog tot minimaal 5 jaar te blijven ondersteunen.

Of u zolang wil blijven doorgaan met uw huidige systeem of samen met ons de overstap wilt maken naar een nieuw systeem is uiteraard geheel aan u maar we helpen u graag bij die beslissing. Wilt u ondersteuning bij het veilig houden van uw Magento 1 shop of de overstap maken naar een nieuw systeem? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

OpenMage beheerdersinterface

De mogelijkheden

De mogelijkheden zijn eindeloos. U kunt duizenden producten verkopen of slechts één. U kunt alles in één winkel onderbrengen of meerdere webshops gebruiken voor verschillende productgroepen. U kunt fysieke producten verkopen of digitale producten zoals e-books. U kunt zich alleen op Nederland richten of internationaal gaan. De flexibiliteit van Shopware of Magento maakt dit alles mogelijk. De grenzen liggen bij uw en onze creativiteit.

Plugins

Prijs

Webshops zijn er dus in alle soorten en maten. Daarom kunnen we geen vast bedrag noemen zonder uw wensen te kennen. Wij werken voor het tarief van € 90 per uur. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van wat er allemaal moet gebeuren. Om u toch een richtlijn te geven: u zou al vanaf € 2750 een goede webshop online kunnen hebben. Wilt u weten wat uw ideeën zouden kosten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Wij zoeken ook graag samen met u uit hoe we het meeste uit uw budget kunnen halen. Zo zouden we ook uw wensen in delen kunnen realiseren om de uitgaven te spreiden.

Prijskaartje

Onze klanten over ons:

Willem van BatterijLicht.nl:
AlterWeb zorgt dat de webshop onder alle omstandigheden werkt, zoals je dat mag verwachten.
Edwin van Inktboer.nl:
Geweldig hoe AlterWeb dit soort issues weet te tackelen, dit geeft me een goed gevoel over onze samenwerking!
Joep van 2Hills Ecommerce:
Ben je op zoek naar een mooie webshop? AlterWeb regelt het op en top!
Nigel van Paracordshop.nl:
Bedankt voor de goede zorgen!
Klanten over AlterWeb