Wat is een CMS systeem? / Wat is Drupal?

Een CMS (ContentManagementSysteem) is een systeem waarmee u eenvoudig een website kunt aanpassen zonder uitgebreide technische kennis. U zou het kunnen zien als een tekstverwerker (bijvoorbeeld Microsoft Word) voor uw website. Maar u kunt er tegelijkertijd meer mee dan alleen het aanpassen van teksten en afbeeldingen. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruikers beheren.

Net als dat er verschillende tekstverwerkers zijn, zijn er ook verschillende CMS'en. Drupal is één van de meest gebruikte en naar onze mening één van de beste. Hiermee kunnen van kleine tot zeer grote en/of complexe websites gemaakt worden die toch makkelijk te onderhouden zijn door u zelf.

Waarom Drupal

Er zijn veel redenen waarom u kunt kiezen voor een CMS. De belangrijkste zijn:

Uw website makkelijk zelf aanpassen

U hoeft nooit meer te wachten voor er een wijziging is doorgevoerd. U kunt het eenvoudig zelf.

U bespaart geld

U bespaart op verschillende manieren geld. Allereerst kan dit door dat we minder ontwikkeltijd hebben voor bepaalde functionaliteiten (bijvoorbeeld: een zoekfunctie, een blog, een forum, enz.). Maar hiernaast hoeft u ons ook niet meer in te huren voor kleine wijzigingen.

Bijna alles is mogelijk

Door de uitgebreide mogelijkheden kunnen we eigenlijk alle websites hiermee maken. Dit betekent dat wat u ook in de toekomst met uw website wil, het kan met de basis die u nu legt.

Uw website is van u (opensource)

U zit niet aan ons of één van onze partners vast. We zijn er van overtuigd dat u tevreden bent met onze service en de door ons gemaakte website. Zo zeker, dat we u niet met vreemde constructies aan ons proberen te binden. Wilt u iemand anders aan de site laten werken? Geen probleem! Wilt u een andere hosting provider? Geen probleem! U bent vrij om te doen met uw website wat u wil en er zijn genoeg ontwikkelaars die ervaring hebben met Drupal. Dit in tegenstelling tot sommige van onze concurrenten met hun eigen CMS.

Zelfs het Witte Huis vertrouwt er op

Vele kleine en grote partijen gingen u voor. Hieronder horen:

  • Het Witte Huis
  • Amnesty International
  • eBay
  • MTV
  • Cartoon Network
  • ING
  • Testla
  • WorldPressPhoto
  • Ahold

Geen slecht lijstje om uw naam aan toe te voegen. Neem dus snel contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.