Hosting

Om uw website online te zetten heeft u een hostingpakket nodig. Wij zorgen dat u hier geen omkijken naar heeft. Wij brengen dit onder bij Exonet. Dit is één van de beste hostingproviders van Nederland.

Wat is (web)hosting?

Hosting is de service die er voor zorgt dat uw bezoekers altijd bij uw website kunnen komen. De hostingprovider heeft een server (eigenlijk gewoon een computer die met het internet verbonden is en altijd aan staat) waar uw website en alle andere bestanden op staan die u aan uw bezoekers wilt laten zien.

Email

Als bedrijf wilt u natuurlijk ook bereikbaar zijn via email. Dat kan via uw eigen bedrijfsemailadres (voorbeeld@uw-website.nl). Wij zorgen dat u en uw collega's en/of werknemers altijd gebruik kunnen maken van uw email.

Waarom bij Exonet?

Hosting is een vak apart. De servers moeten altijd bereikbaar zijn (uptime), er moet gezorgd worden dat er geen hackers op uw server kunnen komen (beveiliging), de server moet snel genoeg zijn om al uw bezoekers snel de website te tonen (prestatie) en er moet gezorgd worden dat als er iets fout gaat u een reserve kopie heeft van alles dat op de server staat (back-up). Al deze zaken vereisen tijd en kennis. Exonet zorgt dat al deze zaken op orde zijn en blijven, hoeveel bezoekers u ook heeft. Webhosting bij Exonet is bovendien CO2 neutraal zodat ook onze omgeving er van mee profiteert.

Voordelen van een hostingpakket via AlterWeb bij Exonet

  • U heeft er geen omkijken naar, wij regelen alles
  • Uw website is altijd razend snel
  • Tot 99,9% uptime garantie
  • Dagelijkse back-ups
  • Twee partijen die uw veiligheid in de gaten houden
  • Eerlijke prijzen

Meer weten of uw hosting bij ons onder brengen

Neem contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen. Of bestel direct uw hostingpakket!