Magento maatwerk

Eigenlijk is geen enkele webshop hetzelfde. Toch kunnen we vaak gebruikmaken van bestaande extensies om de gewenste functionaliteit te verzorgen. Dit bespaart u tijd en geld. Soms heeft u echter een uniek idee of wilt u een bestaande functionaliteit laten aanpassen zodat deze nog beter op uw wensen aansluit. Ook hier schrikken wij niet voor terug. Door onze jarenlange ervaring met Magento en het ontwikkelen/aanpassen van extensies kunnen we bijna elke denkbare functionaliteit voor u maken. We helpen u uiteraard ook graag met advies over hoe u bepaalde problemen zou kunnen oplossen.

Wilt u graag eens met ons sparren over uw ideeën? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Bent u er al helemaal uit? Vraag dan een offerte aan om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Magento onderhoud en updates

Net als bij een fysieke winkel hebben ook webwinkels onderhoud nodig. Er komen regelmatig nieuwe Magento-versies en beveiligingsupdates uit. En soms vindt u zelf een probleem (bug) met uw Magento-installatie. Het is goed om een vaste partner te hebben die zorgt dat dit in goede banen loopt. Of het nu om grote updates of kleine aanpassingen gaat, wij staan voor u klaar. Bij AlterWeb zit u niet vast aan vaste onderhoudskosten. U betaalt namelijk € 90 per uur of spreekt u van tevoren een vast bedrag per opdracht af.

Offerte aanvragen of andere vragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.