Uitstekende kwaliteit en een professionele uitstraling

Het budget website pakket is iets voor u als u een professionele website wilt waar weinig aan veranderd. Uw website is net als alle websites die wij afleveren voorzien van een uniek ontwerp. En technisch tot in de puntjes verzorgd. Op deze manier kunnen uw bezoekers optimaal gebruik maken van uw website en wordt u ook gevonden met Google. Een uitstekend online visitekaartje voor uw bedrijf dus. En dat voor € 1599.

Een eenvoudige site zonder CMS

Het verschil met een CMS-website is dat u bij een budget website niet eenvoudig zelf uw website kunt aanpassen. Veranderingen van tekst of foto's vereist de nodige html kennis. Uiteraard staan we wel voor u klaar als u iets door ons wilt laten aanpassen. Als dit echter vaak gebeurt kunt u voordeliger uit zijn met een CMS-website.

Tijdelijk Google Adwords tegoed

Om uw website nog meer onder de aandacht te brengen krijgt u nu tijdelijk een Google Adwords tegoed ter waarde van € 75. Hiermee kunt u adverteren op het advertentienetwerk van Google zodat u nog meer bezoekers krijgt.

Hosting en email

Door de eenvoudige opzet van een budget website kunt u een voordeliger hosting pakket gebruiken. Zo bespaart u behalve op uw website ook op uw maandelijkse kosten. Wij brengen uw hosting onder bij Exonet (één van de beste hostingproviders van Nederland) voor slechts € 5,95*. Ook hier geldt, niet inleveren op kwaliteit maar daarop besparen waar het zo min mogelijk effect heeft. Zo bent u gegarandeerd van een snelle website die altijd te bereiken is. U heeft hier geen omkijken naar.

Ook uw bedrijfsmail wordt door ons geregeld. Zo bent u makkelijk bereikbaar op uw persoonlijke email adres (voorbeeld@uw-website.nl).

Offerte aanvragen of andere vragen

U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen of contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

* In de meeste gevallen blijft uw gebruik met een budget website binnen de grenzen van dit hosting pakket. Bij vaste overschrijding door bijvoorbeeld zeer grote bezoekersaantallen word u in overleg naar een hoger pakket gezet. De contract- en factuur termijn is 1 jaar.