Uitstekende kwaliteit en een professionele uitstraling

Het CMS-website pakket is iets voor u als u een professionele website wilt waar u zelf eenvoudig aanpassing in kunt aanbrengen. Uw website is voorzien van een professioneel uniek ontwerp. En is technisch tot in de puntjes verzorgd. Op deze manier kunnen uw bezoekers optimaal gebruik maken van de website en word u ook gevonden met Google. Een uitstekende online presentatie voor uw bedrijf dus. En dat voor € 2299.

Website met CMS

Met behulp van het CMS (Drupal) kunt u eenvoudig zelf uw tekst, afbeeldingen en het menu aanpassen of zelfs pagina's toevoegen. Zo is uw website snel en zonder extra kosten zo aangepast. U hoeft geen bijzondere technische kennis te hebben om het CMS te kunnen gebruiken.

Tijdelijk Google Adwords tegoed

Om uw website nog meer onder de aandacht te brengen krijgt u nu tijdelijk een Google Adwords tegoed ter waarde van € 75. Hiermee kunt u adverteren op het advertentienetwerk van Google zodat u nog meer bezoekers krijgt.

Hosting en email

Om uw site online te zetten heeft u een hostingpakket nodig. Wij brengen uw hosting onder bij Exonet (één van de beste hostingproviders van Nederland) voor slechts € 9,95*. Zo bent u gegarandeerd van een snelle website die altijd bereikbaar is. Wij verzorgen dit helemaal, zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Ook uw bedrijfsmail wordt door ons verzorgd. Zo bent u makkelijk bereikbaar op uw persoonlijke email adres (voorbeeld@uw-website.nl).

Offerte aanvragen of andere vragen

U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen of contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

* In de meeste gevallen blijft uw gebruik met een CMS-website binnen de grenzen van dit hosting pakket. Bij vaste overschrijding, door bijvoorbeeld zeer grote bezoekersaantallen, word u in overleg naar een hoger pakket gezet. De contract- en factuur termijn is 1 jaar.