Uitstekende kwaliteit, een professionele uitstraling en een uitgebreide begeleiding

Het CMS+ website pakket is iets voor u als u alles uit een professionele website wilt halen waar u zelf eenvoudig aanpassing in kunt aanbrengen. Behalve dat u een website voorzien van een uniek ontwerp krijgt, word u ook van A tot Z ondersteund om hier alles uit te halen. Wij zorgen dat uw website technisch tot in de puntjes verzorgd is en kijken samen met u naar de teksten en afbeeldingen die u op uw website wilt. We stellen alles op uw doelen af en zorgen dat u optimaal gevonden kunt worden met Google. Tot slot stomen we u klaar met een cursus om ook na oplevering zelf zo veel mogelijk uit uw website te blijven halen. En dat voor € 3000.

Website met CMS

Met behulp van het CMS (Drupal) kunt u eenvoudig zelf uw tekst, afbeeldingen en het menu aanpassen of zelfs pagina's toevoegen. Zo is uw website snel en zonder extra kosten zo aangepast. Tijdens de cursus zorgen we dat u op weg wordt geholpen bij het gebruik van het CMS.

Tijdelijk Google Adwords tegoed

Om uw website nog meer onder de aandacht te brengen krijgt u nu tijdelijk een Google Adwords tegoed ter waarde van € 75. Hiermee kunt u adverteren op het advertentienetwerk van Google zodat u nog meer bezoekers krijgt.

Hosting en email

Om uw site online te zetten heeft u een hostingpakket nodig. Wij brengen uw hosting onder bij Exonet (één van de beste hostingproviders van Nederland) voor slechts € 9,95*. Zo bent u gegarandeerd van een snelle website die altijd bereikbaar is. Wij verzorgen dit helemaal, zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Ook uw bedrijfsmail wordt door ons verzorgt. Zo bent u makkelijk bereikbaar op uw persoonlijke email adres (voorbeeld@uw-website.nl).

Offerte aanvragen of andere vragen

U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen of contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

* In de meeste gevallen blijft uw gebruik met een CMS+ website binnen de grenzen van dit hosting pakket. Bij vaste overschrijding, door bijvoorbeeld zeer grote bezoekersaantallen, word u in overleg naar een hoger pakket gezet. De contract- en factuur termijn is 1 jaar.