Beveiligingsupdate voor Magento

Op 30 mei 2017 is de tweede beveiligingsupdate van het jaar verschenen. In deze update worden zestien beveiligingsproblemen opgelost waarvan een aantal een hoog beveiligingsrisico vormen volgens het Magento team. Zoals altijd raden wij aan snel te (laten) updaten al komen er bij de update wel een aantal problemen naar voren die verholpen moeten worden. Voor al onze klanten hebben wij inmiddels de beveiligingsupdate doorgevoerd en de potentiële problemen verholpen.

De laatste jaren is Magento door zijn populariteit regelmatig doelwit voor hackers. Meestal gaat dit om geautomatiseerde aanvallen. Door te zorgen dat u altijd up to date bent zorgt u dat de kans dat u slachtoffer word van deze geautomatiseerde aanvallen maar ook van gerichte aanvallen minimaal is. We maken er daarom elke keer weer een sport van om in een zo kort mogelijke tijd al onze klanten van de update te voorzien, zodat zij in ieder geval niet bij die gehackte webshops horen.

Heeft u hulp nodig met de update of bent u gehackt?

Door onze jarenlange ervaring, onze slimme scripts om conflicten te ontdekken en op te lossen en het feit dat we voor veel partijen deze updates uitvoeren, valt de gewerkte tijd meestal erg mee per webshop waardoor u niet te erg op kosten gejaagd word. Ook als u nog geen klant van ons bent helpen we u graag veilig te blijven of weer te worden. Lukt het u niet om de beveiligingsupdate te installeren? Wilt u net als onze huidige klanten altijd als eerste nieuwe updates ontvangen? Of bent u al te laat en bent u gehackt? Neem dan contact met ons op!

Update (12-07-2017):
Magento heeft op 12 juli een nieuwe versie van de patch uitgebracht die de genoemde problemen zou moeten verhelpen.