Beveiligingsupdate voor Magento

Op 20 januari 2016 is de eerste beveiligingsupdate van het jaar verschenen. In deze update worden twintig beveiligingsproblemen opgelost waarvan een aantal die als kritiek aangemerkt zijn. Door het gemak waarmee deze beveiligingsproblemen misbruikt kunnen worden raden wij ten zeerste aan snel te (laten) updaten. Voor al onze klanten hebben wij inmiddels de beveiligingsupdate weer aangeboden en doorgevoerd.

SUPEE-7405

De laatste jaren is Magento door zijn populariteit regelmatig een slachtoffer geworden van hackers. Meestal gaat dit om geautomatiseerde aanvallen. Door altijd de laatste update te (laten) installeren zorgt u dat de kans dat u slachtoffer word minimaal is. Meestal duurt het enkele weken voordat de eerste aanvallen waargenomen worden. We maken er daarom een sport van om in een zo kort mogelijke tijd al onze klanten van de update te voorzien, zodat zij in ieder geval niet bij die gehackte webshops horen.

Hulp nodig met de update of gehackt?

Ook als u nog geen klant van ons bent helpen we u graag veilig te blijven of weer te worden. Lukt het u niet om de beveiligingsupdate te installeren? Wilt u net als onze huidige klanten altijd als eerste nieuwe updates ontvangen? Of bent u al te laat en bent u gehackt? Neem dan contact met ons op!