De belangrijkste redenen om Magento te kiezen

 1. Meest gebruikte webshop systeem

  Magento is het meest gebruikte webshop systeem ter wereld. Dit betekend dat u er veel informatie over kunt vinden en er altijd een ontwikkelaar te vinden is die u kan helpen.

 2. Open source

  Omdat Magento open source is, heeft u de vrijheid om te doen met uw webshop wat u wil. Er word door duizenden mensen aan gewerkt om Magento up-to-date en veilig te houden. En ook zijn er duizenden modules ontwikkeld door de community om Magento van nog meer functionaliteiten te voorzien. Verder betekend dit dat u geen licentiekosten hoeft te betalen.

 3. Zoekmachine optimalisatie

  Magento is uitstekend te optimaliseren voor zoekmachines. Een belangrijk punt want dit verzekerd u van een A locatie op het internet.

 4. Schaalbaar / flexibel

  Of u nu één product of 10.000 producten hebt Magento groeit met je mee. Veel webshop eigenaren zijn in het begin erg enthousiast over de mogelijkheden van de webshop die ze hebben. Maar bij veel andere oplossingen raken ze na verloop van tijd het plafon van wat het systeem kan. Magento is zo opgebouwd dat u er werkelijk alle kanten mee op kunt.

 5. Meerdere webshops, talen en munteenheden

  Magento staat bekent om de mogelijkheid om met één installatie meerdere webshops op te kunnen zetten. Hierbij heeft u ook nog eens de mogelijkheid om deze webshops van meerdere talen en munteenheden te voorzien. Zo zijn de mogelijkheden eindeloos.

Overtuigd?!

Wilt u een Magento webshop of meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.