Wat doet cYn International b.v. op BatterijLicht.nl

cYn International b.v. is het bedrijf achter BatterijLicht.nl. Ze zijn gespecialiseerd in verlichting op laagspanning (bijvoorbeeld op batterijen of zonne energie). Met een groot assortiment aan lampen en batterijen bedienen ze nu de Nederlandse markt maar hebben de ambitie om internationaal te gaan.

batterijlicht.nl website

Onze samenwerking

Sinds begin 2015 werken we samen aan verbeteringen voor de webshop gebaseerd op Magento. AlterWeb staat cYn International o.a. bij met advies, verbetert het ontwerp, voert onderhoud uit, lost problemen op, voorziet de webshop van nieuwe functionaliteiten en werkt samen met een SEO expert aan de betere vindbaarheid via zoekmachines zoals Google.

Willem van Batterijlicht over de samenwerking

In de korte tijd dat Batterijlicht.nl samenwerkt met AlterWeb zijn door AlterWeb de nodige verbeteringen aan de website aangebracht, nadat deze door een ander bedrijf was opgezet, die er voor gezorgd hebben dat de website een stuk sneller laad, gebruikt kan worden op verschillende platforms, en deze onder alle omstandigheden werkt zoals je dat mag verwachten. AlterWeb werkt op een gestructureerde en controleerbare manier waar wij erg content mee zijn. Wij hebben gekozen voor een duidelijk scheiding waarbij wij onze partners maximaal inzetten juist op hun kern competenties.

Wilt u zien wat we allemaal samen bereikt hebben? Neem gerust een kijkje op: batterijlicht.nl