Wat doet 2Hills Ecommerce

2Hills Ecommerce is een toonaangevende speler op de online markt voor accessoires voor mobiele elektronica. In 2007 kwamen zij op de markt met laptopverpakking.nl, een webwinkel met accessoires voor laptops. Sinds die tijd zijn ze hard gegroeid en inmiddels hebben ze meerdere webshops. Een greep uit het assortiment is: laptoptassen en sleeves, iphone accessoires en ipad accessoires. Ze blinken uit in hun ruime assortiment en goede service.

iphone-cases.nl website

Lange samenwerking

Onze samenwerking begon officieel in 2008 toen 2Hills Ecommerce de overstap naar Magento maakte. Maar ook daarvoor hebben we ze bijgestaan met advies en kleine wijzigingen. In onze lange samenwerking hebben we veel voor elkaar betekend. Wij hebben ze geholpen met de overgang naar Magento, het ontwerp / design, advies op bijna alle vlakken, ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten, nieuwsbrieven, onderhoud, hosting, updates van Magento en nog veel meer.

Wilt u zien wat we allemaal samen bereikt hebben? Neem gerust een kijkje op: laptopverpakking.nl, iphone-cases.nl, ipad-center.nl en/of 2hills.nl