Wat doet Safety Green

Safety Green is een groothandel, gespecialiseerd in klimmaterialen voor boomverzorgers, industriële positionering en valbeveiliging. Ze zijn uitgegroeid van een eenmanszaak aan huis naar één van de leidende bedrijven binnen hun vakgebied. Door de jarenlange ervaring en deskundigheid opgebouwd binnen Safety Green zijn ze bij uitstek geschikt om u van advies te voorzien.

Lange samenwerking

Safety Green is een klant van het eerste uur. In onze lange samenwerking hebben we al mooie resultaten geboekt en zijn we nog altijd bezig het meeste uit de online-presentatie en -verkopen te halen.

Website

In 2008 werden we benaderd om een website voor Safety Green te maken. Deze website moest makkelijk door hen zelf bij te houden zijn door middel van een CMS. Wij hebben alle aspecten van deze website toen op ons genomen. Van design en ontwikkeling tot onderhoud maar ook de hosting wordt door ons geregeld. Vanaf die tijd hebben we ze behalve met onderhoud ook regelmatig bijgestaan met advies.

Webshop

safetygreen.nl website

Sinds april 2015 is Safety Green voorzien van een webshop gebaseerd op Magento. Om kosten te besparen hebben we het design gebaseerd op een template i.p.v. dit helemaal zelf te ontwikkelen. Maar uiteraard hebben we hier wel een eigen draai aangegeven zodat het aansluit op de stijl van Safety Green. Ook bij de webshop licht de verantwoordelijkheid voor de hosting, het toevoegen van functionaliteiten en het onderhoud bij ons. Daarnaast staan we op vele gebieden Safety Green bij met advies om het meeste uit de webwinkel te halen.

Wilt u zien wat we allemaal samen bereikt hebben? Neem gerust een kijkje op: safetygreen.nl